Субота, 27.04.2024, 11:04
Вітаю Вас Прохожий | RSS
G.A.M.E.S. N.E.T
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Фільми [30]
Ігри [214]
Games Net [40]
Інтересне [43]
Ігри на PC [57]
Ігри на PSP [26]
Ігри на PS2 [25]
Ігри на Xbox [32]
Інше [82]
Міні-чат
Наше опитування
За кого ви любите грати?
Всього відповідей: 526
Головна » 2009 » Січень » 10 » Світ військового ремесла
Світ військового ремесла
14:26

Світ World of Warcraft, котрий серед моря незчисленних MMOG-RPG, котрі у наший час стали поширюватися чуть не з космічною швидкістю та на диво схожістю одну на іншу, невпинно набирає свої міліони прихильників. Цей віртуальний світ має свою історію, мету та ціль і всі способи для її досягнення.
Світ поділений на 3 частини – Орда, Альянс, та Позазем’я. 2 частини, Орда і Альянс, постійно ворогуючі між собою, бажають миру та спокою… через війну і лише вогнем та мечем можна досягти бажаного миру. Позазем’я ж населене демонами , котрі заточені у своїй в’язниці, так і бажають вирватися наволю.
Світ Альянсу складають 5 рас, найстарішою і родоначальною котрих є ельфи. За ними на світ з’явилися дварфи, гноми, люди. Лише дренеї своєю кров’ю походять від демонів,у котрих були насильно поневолені та перетворені Палаючим Легіоном. Вони втекли з Позазем*я і побачили в героїчнії битві Альянсу надію, героїзм, силу та світло, в яке вони так вірили. Вони вважали що Альянс може стати дуже вагомим союзником в боротьбі проти Палаючого Легіону.


 

Світ Орди тече в жилах 5 войовничих та непокірних рас: Орків, Тролів, Мінотаврів, Безсмертних та Кривавих Ельфів. Останні вступили в альянс відносно недавно, коли за всю семитисячну історію вищих ельфів існуючих в лісах північного Лордерона, на них напала армія безсмертних п’ять років назад, на чолі з оскаженілим рицарем Артесом, котрий йшов навіть проти волі Палаючого Легіону. Ті що вижили об’єдналися з метою пошуку нової могутньої сили, щоб відімстити Артесу та всьому людському світу за своє знищення. Поступово ця раса відродилася і стала невід’ємною частиною Орди.
Вступаючи в гру, на гравця не звалюються відразу, всі можливості світу ВОВ, вони поступово, набираючи темпи, відкривають нові можливості для кожного і для кожного вони особливі. Гармонічно поєднано та збалансовано, тут кожен зможе вистояти проти будь-якого ворога, питання лише уміння та досвідченості як особи обізнаної у війні.
Весь світ – це 2 величезних материка та інший вимір, Позазем’я, в котрий можна потрапити через особливі портали, котрими раніше скористалися об’єднанні сили, що ув’язнити демонів. Кожен материк поділений на зони, котрі в свою чергу діляться на локації і хоча гра не відрізняється особливими графічними вимогами, ба навіть трішки їх зводить до мінімуму, кожна зона відрізняється своєю особливістю і неповторністю. По один бік Орди ми зустрічаємо пусті червоні і пустинні простори оркських земель зі Столицею Орігмар та зелені і багаті рослинністю, просторі рівнини оточені горами земль мінотаврів з чарівним містом розташованим на 3 скелях братах – Буйволова Шкіра Грому.

Сама гра побудована на основі РПГ тому базою кожного персонажа є його рівень, вміння, екіпіровка та таланти. Все інше залежить вже лише від гравця. Базовими для обох фракцій є вміння сили,пруткості, витривалості, інтелекту та духу, де Сила відповідає силі удару, пруткість – шансу нанести критичний удар та уникнути його, витривалість – життєвій силі персонажа, інтелект – його магічний силі, та дух – швидкості відновлення життєвої (ХП) та магічної (СП) сили.
Основними класами з обох сторін є воїн, маг, друїд, паладин, мисливець, бойовий маг (варлок), служитель (праєст), шаман, розвідник. Але при цьому кожна раса має доступ лише до своїх класів, а деякі класи доступні лише певній фракції. Клас визначає характер дій, можливостей, стартових характеристик та майбутнього «стилю» ведення війни, що залежить лише від самого гравця.
Кожен клас має свої «вподобання» - так воїн більше любить важку зброю та броню, коли мисливець вподобає легшу збрую, котра в свою чергу хоча і захищає менше, але надає більшу прудкість та маневреність . Але це не означає що кожен клас має «одягатися» саме так. Тут і відкривається далеко не перша можливість пошуку найкращого варіанту воїна для того чи іншго завдання.
Враховуючи всі побажання гравців у грі навіть запроваджена система бонусів тим... хто не грає деякий час, у виглядів подвоєних кількостях досвіду отриманого персонажем в ході так званої «прокачки». Гравці об’єднуються в групи, групи в широкі кола дружніх воїнів , ці воїни створюють гільдії. Разом вони воюють проти ворогуючої фракції, знищують сили, котрі є сильнішими від них поодинці та добувать силу та магію, задля своєї могутності та слави.
Економічна система влаштована по принципу трьох китів – бронза, срібло та золото. Кожна 100 монета виду становить одну монету наступного, більш цінного металу. За ці гроші у грі можна купити все – від здорової дворучної сокири, до сніжки, котрою в новорічні свята можна смачно комусь зацідити у спину. Основним джерелом грошей є аукціон, де кожен персонаж може купити або продати якомога дорожче свою «здобич».
Ти починаєш свій шлях тут, у чарівній долині, сповненій живою природою та тихим ніжним вітром і через деякий час ти будеш стояти посеред поля бою, воюючи проти сил «зла», проголошеними ворогами, під удари гучних барабанів та деморалізуючого бойового кличу від тебе буде залежати хід битви і її результати, ти Бойовий Ріг, почав свій шлях…

Джерело: gameplay.org.ua

Категорія: Ігри | Переглядів: 1019 | Додав: AdminIgOr@ | Рейтинг: 4.5/2 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Друзі сайту
  
           Internet Map
 
Развлекательный портал по играм + софт Самые свежие новинки игр и кино. Все, что появилось в продаже и не только. Магазин компьютерных игр vek.exe.
All C-StrIke Portal
WhiteTop-100 - Только лучшие сайты
  Каталог україномовних сайтівRambler's Top100
каталог сайтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024