П`ятниця, 03.05.2024, 21:52
Вітаю Вас Прохожий | RSS
G.A.M.E.S. N.E.T
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Розділи новин
Фільми [30]
Ігри [214]
Games Net [40]
Інтересне [43]
Ігри на PC [57]
Ігри на PSP [26]
Ігри на PS2 [25]
Ігри на Xbox [32]
Інше [82]
Міні-чат
Наше опитування
Ваша улюблена зброя
Всього відповідей: 2762
Головна » 2008 » Травень » 17 » Crysis
Crysis
23:10
    Британський журнал PSW поділився новими чутками про консольну версію Crysis. Передбачається, що проект не тільки з’явиться на PlayStation 3, але і значно відрізнятиметься від свого аналога на РС.
Самі журналісти називають гру Crysis 1.5 і стверджують, що вона включатиме приблизно 50% нових матеріалів, які згодом увійдуть в Crysis 2. Ні розробники, ні видавці ці чутки поки не коментують
CrysisВиконавчий директор Crytek повідомив, що доля переносу Crysis на кіноекрани вже вирішена. Розробники вже давно ведуть переговори з партнерами з кіноіндустрії і планують побачити перші результати до кінця року.
Crytek вважає, що кіноверсія Crysis має непогані шанси на успіх, адже сюжет гри, на відміну від Far Cry, має голлівудський розмах. Нагадаємо, що фільм по мотивах Far Cry, який зняв Уве Болл, з’явиться в кінотеатрах в 2009 році. Хто зніматиме Crysis Movie, поки невідомо
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новорічний Crysis

Crysis Студія Crytek разом з порталом Crymod підготувала відмінний новорічний подарунок всім шанувальникам бойовика Crysis. Днями відбувся реліз першої збірки додаткових карт для гри – Crysis Tournament Map Pack.
До складу підбірки включено п’ять карт, три з яких призначені для режиму Power Struggle, а дві – для Instant Action. В якості робіт сумніватися не варто, адже всі карти тестувала команда творців Crysis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crysis і Unreal Tournament 3 - аутсайдери

Unreal Tournament 3 Згідно даним аналітиків, гучні імена і хороша реклама вже не є заставами успішних продажів. Відмінні приклади – бойовики Crysis і Unreal Tournament 3, які, по відомостях експертів, продалися набагато гірше, ніж очікувалося.
У період з 13 листопада і до кінця місяця було продано всього 86633 коробок з Crysis. Результати Unreal Tournament 3, що з’явився 19 числа, були ще гірше – всього 33995 копій. Зрозуміти причину таких низьких продаж поки важко. Проте цілком імовірно, що свій внесок внесли високі системні вимоги ігор, які примусили багатьох відкласти покупку до апгрейда.
 
 
 
 
 
 
 
 

Crysis тепер офіційно

Crysis Вчора ми повідомляли про те, що пірати вже поширюють в Мережі повну версію бойовика Crysis. Проте Electronic Arts вирішила не чекати великих фінансових втрат, оголосивши, що ліцензійна версія Crysis офіційно поступає в продаж на території Північної Америки і Європи.
Crysis – це не тільки розкішна графіка, захоплююча одиночна кампанія і різноманітні мережеві режими. У комплекті з грою поставляється редактор Sandbox 2.0, що дозволяє створювати нові карти і модифікації.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crysis поспішив

Crysis У Мережі з’явилися повідомлення про те, що реліз бойовика Crysis на території Європи і Австралії відбувся раніше запланованого терміну. Ажіотаж навколо гри був такий великий, що в деяких державах Старого Світу магазини вирішили не чекати 16 листопада і почати продаж гри.
Це привело до того, що ліцензійна версія Crysis швидко просочилася в Мережу, де її вже можуть знайти практично всі охочі. Фахівці не сумніваються, що цей фальстарт істотно ударить по доходах Electronic Arts від продажу гри.

 
 
 
 
 
 
 
 

Crysis на золоті

CrysisNo Comments »

CrysisEA і Crytek офіційно заявили про відправку на золото шутера Crysis! Реліз цього проекту відбудеться 16 листопада 2007 року. На даний момент в мережі вже з’явилася демонстраційна версія проекту, що дозволяє всім охочим поглянути на цей продукт самостійно, — без всяких посередників.

Crysis — наступний великий шутер від Crytek, студії, що свого часу розробила прекрасний Far Cry. Гра обіцяє користувачам заплутаний сингл, динамічний мультиплеєр, дивовижну інтерактивність на відкритих рівнях, чудову графіку і драконівські системні вимоги.
 
 

Crysis demo вже близько

Crysis Вже через декілька днів кожен зможе особисто спробувати один з самих очікуваних проектів року – бойовик Crysis. Electronic Arts і студія Crytek обіцяють, що демонстраційна версія гри з’явиться в Мережі в п’ятницю.
До складу демки увійде не тільки частина сингл кампанії, але і редактор Sandbox 2, який дозволить оцінити можливості движка CryEngine 2 по створенню аматорських модифікацій.

 
 
 
 
 
 
 
 

Crysis - системні вимоги

 
Crysis Представники Electronic Arts і студії Crytek вирішили більше не мучити фанатів, представивши офіційні вимоги бойовика Crysis. Відмітимо, що вони виявилися не такими низькими, як обіцяли розробники. Проте, гра цілком стерпно піде навіть на комп’ютері, купленому пару років назад.
Мінімальні вимоги:
* ОС: Windows XP або Windows Vista
* Процесор: 2.8 GHz (XP) або 3.2 GHz (Vista)
* Оперативна пам’ять: 1 GB RAM (XP) або 1.5 GB RAM (Vista)
* Відео: 256 MB
* HDD: 12GB вільного місця
* Звук: звукова карта, сумісна з DIRECTX 9.0c
Рекомендуються
* ОС: Windows XP або Vista
* Процесор: Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz або AMD Athlon 64 X2 4400+
* Оперативна пам’ять: 2 GB RAM
* Відеокарта: NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 або аналог
 

Crysis. Погані новини

Electronic Arts засмутила тих, хто розраховував вже 25 вересня спробувати демоверсію бойовика Crysis. Днями видавці повідомили, що вихід демки відкладається. Вона з’явиться на місяць пізніше – 26 жовтня. Додатковий час Crytek витратить на доопрацювання ігри.
Проте є і хороші новини. Розробники пообіцяли, що до складу демоверсії Crysis увійде ігровий редактор CryEngine 2 – Sandbox 2. Вихід гри як і раніше панується на 16 листопада.

Crysis. Системні вимоги

Electronic Arts опублікувала мінімальні системні вимоги бойовика Crysis. Правда, буквально через декілька годинників видавці повідомили, що публікація відбулася випадково, а реальні вимоги гри будуть трохи нижчі, оскільки Crytek все ще працює над оптимізацією. Проте на основі представленої інформації вже можна скласти уявлення про ненажерливість Crysis.

CPU: Intel P4 2.8Ghz або аналогічний від AMD
RAM: 1GB
Відео: 6800GT (256MB) або ATI/AMD Radeon 9800 Pro (256MB)
HDD: 16GB вільного місця
ОС: Microsoft Windows XP, Vista
 

Crysis Beta. Перша інформація

Crysis Electronic Arts поділилася подробицями про те, що чекає нас в мультиплеєрній бета-версії бойовика Crysis. Бета запропонує познайомитися з новим ігровим режимом Power Struggle, який є варіацією на безсмертну тему Team Fortress з могутньою RTS-складовою.
Гравці розділяться на дві команди. Проте справа не обмежиться битвами. Не меншу роль в успіху гратиме збір ресурсів і вивчення інопланетних технологій, які дозволять створювати нову зброю і бойові машини. Отримати ключ для участі в беті можна буде на сайті Fileplanet.

Переглядів: 1160 | Додав: AdminShUmAheR | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Пошук
Друзі сайту
  
           Internet Map
 
Развлекательный портал по играм + софт Самые свежие новинки игр и кино. Все, что появилось в продаже и не только. Магазин компьютерных игр vek.exe.
All C-StrIke Portal
WhiteTop-100 - Только лучшие сайты
  Каталог україномовних сайтівRambler's Top100
каталог сайтів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024